Måndag
Indisk linsgryta av svenska belugalinser, rostade gotländska rotfrukter, kokosmjölk och ris
Röd curry av fläskkarré med rostade grönsaker och quinoa från Fagerslätt gård
Purjolökssoppa med friterad potatis
Tisdag
Tortellini med bakade svenska cocktailtomater, vårlök och buffelmozzarella (G/L)
Krispig svensk gårdskyckling med syrlig kålsallad, chilimajonnäs och ris
Morotsoppa med kokosmjölk, limeblad och rostade krutonger (G)
Onsdag
Quinoabiffar med variation av gratinerade betor med ört- och honungsdressing (L)
Fiskgryta av kolja från Kattegatt, tomat, vitlök och vitt vin samt kokt potatis och saffransaioli
Broccolisoppa med fransk dragon och rostade krutonger (G)
Torsdag
Ledigt!
Fredag
Sparrisrisotto med grillad citron och parmesan toppad med vitlöksfrästa champinjoner (L)
Helbakad entrecôte med timjanrostad potatis, tryffelstuvad spenat och rödvinssås (L)
Grönärtsoppa med färsk mynta och rostade krutonger (G)
(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier