Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 30 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 79 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 19

Måndag

  • Indisk linsgryta av svenska belugalinser, rostade gotländska rotfrukter, kokosmjölk och ris

  • Röd curry av fläskkarré med rostade grönsaker och quinoa från Fagerslätt gård

  • Purjolökssoppa med friterad potatis

Tisdag

  • Tortellini med bakade svenska cocktailtomater, vårlök och buffelmozzarella (G/L)

  • Krispig svensk gårdskyckling med syrlig kålsallad, chilimajonnäs och ris

  • Morotsoppa med kokosmjölk, limeblad och rostade krutonger (G)

Onsdag

  • Quinoabiffar med variation av gratinerade betor med ört- och honungsdressing (L)

  • Fiskgryta av kolja från Kattegatt, tomat, vitlök och vitt vin samt kokt potatis och saffransaioli

  • Broccolisoppa med fransk dragon och rostade krutonger (G)

Torsdag

  • Ledigt!

Fredag

  • Sparrisrisotto med grillad citron och parmesan toppad med vitlöksfrästa champinjoner (L)

  • Helbakad entrecôte med timjanrostad potatis, tryffelstuvad spenat och rödvinssås (L)

  • Grönärtsoppa med färsk mynta och rostade krutonger (G)

(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier