Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

OM FAKULTETSKLUBBEN

Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 18 (nästa veckas meny publiceras längst ned så fort vi har den klar)

Måndag

  • Falaffelbiffar med myntayoghurt och ris (L)

  • Gnocchi bolognese med riven parmesan (G)

Tisdag

  • Grekisk moussaka med rucolasallad (L)

  • Rårakor med stekt rimmat fläsk och lingonsylt

Onsdag

  • Sötpotatiscurry med pumpa och basmatiris

  • Laxpudding med dill och skirat smör (L)

Torsdag

  • 1:a maj - stängt

Fredag

  • Bakad spetskål med rostade frön, sojamajonnäs och klyftpotatis

  • Fläskschnitzel med kaprissmör, rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis (G/L)

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier