Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

OM FAKULTETSKLUBBEN

Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 38 (nästa veckas meny publiceras längst ned så fort vi har den klar)

Måndag

  • Indisk daal med rostad blomkål och basmatiris

  • Pocherad sejfilé ifrån Nordsjön med bakad gotländsk morot, basilikakräm och potatismos (L)

Tisdag

  • Tunisisk böngryta med aubergine och rökt chili samt couscous (G)

  • Rårakor med stekt rimmat sidfläsk och lingon

Onsdag

  • Selleripiccata med tomatsås och saffransris (G/L)

  • Kalvsauté med dijonsenap och pepparrot samt persiljeslungad potatis (L)

Torsdag

  • Sauterade äggnudlar med ingefära, krispiga grönsaker, vitlök och chili samt sweetchili-dipp (G)

  • Nattbakad fläskkarré med gräddkokta champinjoner, svartvinbärsgelé och kokt potatis (L)

Fredag

  • Bönfyllda paprikor med het tomatsås, vitlöksyoghurt och bulgur (G)

  • Pljeskavica med rödlök, gräddfil, ajvar och bearnaisesås samt röstipotatis

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier