Måndag
Pasta pesto med säsongens rostade grönsaker (G/L)
Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt, pressgurka och kokt gotländsk potatis (G/L)
Tisdag
Blomkålsgratäng smaksatt med tryffel, serveras med kokt potatis (L)
Chilimarinerad kyckling med asiatisk BBQ-sås och ris
Onsdag
Sötpotatiscurry med tofu och linser samt ris
Fiskgratäng av Nordsjötorsk med vitt vin och grädde samt västerbottensostpuré (L)
Torsdag
Soltorkad tomat- och fetaostpaj med rucola- och rödlökssallad
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor (G/L)
Fredag
Gnocchi med pumpa, brynt smör och salvia (G/L)
BBQ-bakad fläskkarré med coleslaw och rostad potatis
(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier