Måndag
Veganska broccolibiffar med chili och paprika samt rostade grönsaker och romescosås
Pasta penne med köttfärssås och riven parmesan (G/L)
Sötpotatissoppa med chiliolja och rostade krutonger (G)
Tisdag
Gul curry med tofu från Vallentuna, rostade svenska rotfrukter och quinoa från Fagerslätt gård
Panerad sej med örtagårdssås och kokt potatis (G/L)
Champinjonsoppa med timjan, vitlök och rostade krutonger (G)
Onsdag
Ledigt!
Torsdag
Spenat- och fetaostlasagne med rostad aubergin (G/L)
Gnocchi ”carbonara” med svenskt sidfläsk, parmesan, ägg, svartpeppar, grädde och riven parmesan (G/L)
Tomatsoppa med basilika och rostade krutonger (G)
Fredag
Vegansk ”havreris-risotto” med rostade rotfrukter, pumpafrön och rucola- och rödlökssallad
Grillad svensk gårdskyckling med rostade grönsaker, friterad gotländsk kulpotatis och chilibearnaise
Fransk löksoppa med rostade krutonger (G)
(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier