Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 30 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 79 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 18

Måndag

  • Veganska broccolibiffar med chili och paprika samt rostade grönsaker och romescosås

  • Pasta penne med köttfärssås och riven parmesan (G/L)

  • Sötpotatissoppa med chiliolja och rostade krutonger (G)

Tisdag

  • Gul curry med tofu från Vallentuna, rostade svenska rotfrukter och quinoa från Fagerslätt gård

  • Panerad sej med örtagårdssås och kokt potatis (G/L)

  • Champinjonsoppa med timjan, vitlök och rostade krutonger (G)

Onsdag

  • Ledigt!

Torsdag

  • Spenat- och fetaostlasagne med rostad aubergin (G/L)

  • Gnocchi ”carbonara” med svenskt sidfläsk, parmesan, ägg, svartpeppar, grädde och riven parmesan (G/L)

  • Tomatsoppa med basilika och rostade krutonger (G)

Fredag

  • Vegansk ”havreris-risotto” med rostade rotfrukter, pumpafrön och rucola- och rödlökssallad

  • Grillad svensk gårdskyckling med rostade grönsaker, friterad gotländsk kulpotatis och chilibearnaise

  • Fransk löksoppa med rostade krutonger (G)

(G)(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier