Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb
Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.
Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:
BOKA LUNCH >>
OM FAKULTETSKLUBBEN
Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.
CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN
Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.
LUNCHMENY VECKA 7 (nästa veckas meny publiceras längst ned så fort vi har den klar)
Måndag
Gryta med svenska linser och curry, serveras med mangochutney och buljongkokt matvete (G)
Lasagne ”al forno” med riven parmesan och rucolasallad (G/L)
Tisdag
Äggnudelwok med citrongräs, ingefära, broccoli och bambuskott samt kokosdipp (G)
Fiskgryta med räkor, tomat och saffran serveras med aioli och dillslungad potatis
Onsdag
Broccolipaj med tomat- och rödlökssallad (G/L)
Ost- och baconbiff med gräddstekta champinjoner, saltgurka och rostad potatis (L)
Torsdag
Sötpotatiscurry med kokosmjölk och pumpa samt basmatiris
Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärter och potatismos (L)
Fredag
Asiatiska pannkakor med morot, böngroddar och rättika samt wasabikräm (G/L)
Boeuf bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner och pärllök samt potatismos (L)
(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier