Proviant på Stockholms universitets Fakultetsklubb

Varje måndag till fredag hittar du säsongens smaker på Fakultetsklubben. Vi serverar två dagens rätter i bufféform, varav en vegetarisk, tillsammans med sallads- och brödbuffé och en liten sötsak/dessert till kaffet. Veckans meny hittar du nedan, den uppdateras fredagar för kommande vecka. Vill du får våra veckomenyer på mail? Varje fredag mailar vi ut menyerna, anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se med ämne nyhetsbrev.

Priset för dagens lunch är 150 kr och du sköter själv din betalning i vår självbetjäningskassa. Du kan komma på drop in i mån av plats eller reservera bord; vi har två sittningar kl 11:30-12:30 och 12:45-13:45 och du bokar din plats här:

BOKA LUNCH >>

OM FAKULTETSKLUBBEN

Fakultetsklubben är en naturlig och trivsam mötesplats för all universitetspersonal. Läs mer om klubben och medlemsskap här.

CATERING OCH EVENT PÅ FAKULTETSKLUBBEN

Vi levererar catering till alla typer av tillställningar på Fakultetsklubben. Hör av dig till oss på fakultetsklubben@proviantalbano.se så hjälper vi till med mat, dryck och service som passar dina önskemål och behov.

LUNCHMENY VECKA 46 (nästa veckas meny publiceras längst ned så fort vi har den klar)

Måndag

  • Linguini pomodoro med färsk basilika och färskriven parmesan (G)

  • Mustig köttgryta med gremolata och potatisgnocchi (G)

Tisdag

  • Melanzane alla parmigiana sulla brace - rostad aubergine med mozzarella och tomat (L)

  • Saltimbocca av kycklinglårfilé med salvia, tomat och pilaffris

Onsdag

  • Saffransrisotto med skogschampinjoner och tryffelkräm (L)

  • Lasagne ”al forno” med rucolasallad (G/L)

Torsdag

  • Örtrostad butternutpumpa med pinjenötter och krämig risoni (G/L)

  • Fänkåls-salsiccia med stekt polenta och pecorinokräm (L)

Fredag

  • Spenatfritatta med tomat- och rödlökssallad (L)

  • Piccata ”milanese” med tomat, saffranssås och ris (G/L)

(G) = Innehåller gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier