Dags att boka julbord!

I våra fantastiska lokaler på nybyggda Campus Albano, ett stenkast från Vallhallavägen, erbjuder vi ett klassiskt julbord med en modern och hållbar touch och ett stort utbud av veganska rätter. Kvällen inleds med en kopp glögg vid brasan ute på vår fina takterrass med utsikt över Brunnsviken.

Till Proviant Albano har vi tagit med oss all vår kunskap och erfarenhet från julbordsarrangemang från klassiker som Edsbacka Krog och Restaurang Proviant som stjärnkrögare Mattias Edlund arrangerat i över 30-års tid.

Hos oss hittar du alla traditionella julrätter, men också många veganska och vegetariska alternativ. Våra lokaler tar emot upp mot 200 sittande och för större sällskap är det möjligt att hyra hela lokalen inklusive vår fina bar. På vår scen i anslutning till matsalen passar det utmärkt med middagsunderhållning, som kan skräddarsys i dialog med dig om ni är ett större sällskap.

Vi erbjuder både julbordsbuffé inklusive kaffe, glögg och pepparkaka eller en bordsserverad 3-rätters meny.

Bokningar går att göra från den 27 november till 21 december, måndag till lördag.

Hör av dig så berättar vi mer! Kontakta vår eventansvarige:Sebastian de la Motte - sebastian@proviantalbano.se, tel: 073-851 84 86.