Vår lunchbuffé

Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.

Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 31 kr / hg

Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 85 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.

Lunchmeny vecka 48

Måndag

  • Selleripiccata med tomatsås och broccoliris (G/L)

  • Lasagne "al forno" med basilika, mozzarella och tomatsås (G/L)

  • Jordärtskockssoppa med rostade frön

Tisdag

  • Vegetarisk lasagne med bönor, kryddig tomatsås lagrad ost samt linssallad (G/L)

  • Panko-panerad sejfilé med remouladsås och pommes frites (G/L)

  • Blomkålssoppa med friterad purjolök

Onsdag

  • Broccoligratäng med västerbottensost, rostad flagad mandel och rostad potatis (L)

  • Chicken tikka-masala med papadum och basmatiris

  • Broccolisoppa med färsk dragon

Torsdag

  • Friterad grilloumi från Burträsk med myntadressing, chili-syrad gurka och bulgursallad (G/L)

  • Nötfärsbiffar med bacon och cheddarost, champinjonstuvning, svartvinbärsgelé och kokt potatis (L)

  • Fransk löksoppa med surdegskrutonger

Fredag

  • Japanska pannkakor med strimlad vitkål, morot, böngroddar och sticklök samt sojamajonnäs (G/L)

  • Biff stroganoff med vispad smetana, saltgurka och ris (L)

  • Svampsoppa med färska örter

(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier