Vår lunchbuffé
Varje måndag till fredag 11:00-14:00 hittar du säsongens smaker i vår lunchbuffé. Med starkt fokus på det vegetariska och veganska köket och med basen i skandinaviska råvaror väljer du själv vad du vill äta och betalar efter vikt. Att själv få välja hur mycket man vill äta, och betala för just det, är i vårt tycke både trevligt och hållbart då matsvinnet blir närmast obefintligt. Viktavdrag i våra självbetjäningskassor görs för tallrik, om du väljer take-way görs viktavdraget för take-away behållaren. Snittpriset för våra lunchgäster ligger på ca 95 kr, men du avgör förstås själv hur hungrig du är, och därmed priset på din lunch.
Pris just nu, en kopp kaffe ingår i lunchen: 31 kr / hg
Veganska soppor finns alltid som ett alternativ (fast pris 85 kr), och brödet på brödbuffén kommer alltid dagsfärskt direkt från vårt eget bageri.
Lunchmeny vecka 51
Måndag
Vegetarisk pyttipanna med stekt ägg och inkokta rödbetor slungade i gräslökssmör
Salsicciapasta, ragu med rött vin, vitlök, basilika, tomat med tortiglioni och riven parmesan
Pumpasoppa med rostade pumpakärnor
Tisdag
Pasta penne med pesto, sauterade champinjoner och rucola- och spenatsallad med citronette (G/L)
Currykyckling med sauterat äpple och gul lök, mangochutney och jasminris
Spenatsoppa med körvel
Onsdag
Kikärtschili med basmatiris, picklad rödlök, gräddfil och nachos (G/L)
Panko-panerad fläskschnitzel med citron, persilja, rödvinssky och potatispuré smaksatt med gremolata (G/L)
Sötpotatissoppa med färska örter
Torsdag
Västerbottensostpaj med vikentomat- och rödlökssallad (G/L)
Fiskgratäng med lax, räkor, fänkålscrudité, dill och potatismos (L)
Tomatsoppa med chipotle och rucolasallad
Fredag
Grönsakslasagne med lagrad ost, soltorkad tomat och parmesan (G/L)
BBQ-kyckling med kryddrostad potatis och coleslaw
Potatis- och purjolökssoppa
(G) = Innehåller Gluten, (L) = Innehåller laktos, (G/L) = innehåller gluten och laktos. Fråga gärna personalen vid allergier